Alte două puncte pierdute de CSM Olimpia Satu Mare

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare nu reușește să iasă din impas, și obține al doilea rezultat consecutiv, de egalitate, 0–0.

Elevii antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian au jucat sâmbătă la Carei derby-ul ligii a 3-a al județului Satu Mare, împotriva echipei CSM Victoria. În fața unui public numeros băieții noștri au avut un start de meci foarte bun. Însă tânărul de 15 ani al Victoriei, Villi Bence a închis poarta echipei sale în fața experimentaților Mihăiță Mureșan, Zsiga Ervin, Moussa Samake sau Viorel Chinde, care nu au reușit să-l învingă în acest meci. Villi Bence a fost ajutat și de barele porții sale la șutul lui Zsiga din minutul 20 și la lovitura de cap a lui Mureșan.

După pauză băieții noștri nu au mai avut luciditate în atac iar ocaziile clare au lipsit .

CSM Olimpia a adunat trei puncte din patru meciuri, ajungând astfel pe locul 3 al clasamentului seriei a 10-a.

În etapa a 8-a băieții noștri vor revenii acasă, pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan pentru a primii vizita echipei Minerul Ocna Dej.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

„Cred că a fost un meci bun, joc frumos practicat de ambele echipe. Îm primele 20 minute trebuia măcar odată să înscriem, și atuncea era alta soarta acestui joc. Nu reușim să ieșim din această pasă. În primele etapa am avut probleme de defensiv și ni le-am pus la punct, acum din păcate suferim la finalizare. Este al doilea meci la rând, când ne creem multe ocazii, dar nu reușim să înscriem. Felicit adversarii de azi, care au practicat un joc destul de bun de nivelul ligii a 3-a. Îmi felicit și băieții noștrii, care au avut atitudine, și-au dorit victoria. Nu am ce să le reproșez, doar golul. Trebuie să ținem capul ridicat, să pregtim bine săptămâna, că ne așteaptă un meci greu acasă cu Ocna Dej.”

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 7

CSM Victoria Carei – CSM Olimpia Satu Mare 0–0

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Radu Burdeț, Mihăiță Mureșan, Cătălin Oanea, Adam Abdul-Wahab (53, Adrian Micaș), Raul Vidrășan (78, Adrian Șter), Pop Nándor, Zsiga Ervin (46, Alex Mărieș), Viorel Chinde (82, Süveg Nándor), Moussa Samake.

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.