Marcel Ciolacu consideră că este nevoie de reorganizare

Marcel Ciolacu a făcut vineri declarații de la Râmnicu Vâlcea. El a vorbit aici despre reforma administrativă.

Liderul PSD și-a îndemnat colegii de partid să nu se teamă de reforme. Însă a precizat că trebuie să li se explice oamenilor de ce sunt ele necesare.

„Nu vă fie frică de reforme, nu veţi pierde alegerile dacă veţi explica oamenilor de ce este nevoie de aceste reforme, atât la nivelul administraţiei locale, cât şi la nivelul administraţiei centrale.

Este nevoie nu să dăm oameni afară, este nevoie de o reorganizare, este nevoie de o implicare mai mare a celor care în acest moment lucrează în administraţia locală şi centrală. Este nevoie de un echilibru între veniturile din zona privată şi veniturile din zona publică”, spune premierul.

El mai subliniază nevoia de discuții publice și de dezbateri pe tema reformei administrative a României:

„Am văzut de fiecare dată când ies şi anunţ ‘Breaking news: Ciolacu opreşte primarii, nu mai voie peste două mandate’. Nu. Este nevoie să facem o reformă administrativă a României, iar acest lucru trebuie să discutăm în spaţiu public.

Acest lucru nu trebuie discutat în birourile nici guvernamentale, nici de partid. Acest lucru trebuie discutat în spaţiul public, ca oamenii să înţeleagă direcţia pe care noi vrem să o dăm României”, a afirmat liderul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.