100 de ani de învățământ economic la Satu Mare (Foto)

Subprefecții Altfatter Tamas si Romeo Pop au fost prezenți la sărbătoarea Colegiul Economic “Gheorghe Dragos” din municipiul Satu Mare. La multi ani profesorilor, elevilor si părinților si felicitări pentru modul în care împreună au păstrat tradiția de un secol și au dezvoltat această ramură importantă a învățământului sătmărean!

“Stimați profesori, dragi părinți, elevi și invitați

Astăzi ne aflăm aici pentru a sărbători un moment deosebit în istoria școlii noastre – împlinirea a 100 de ani de la înființarea ei. Este o onoare și o bucurie să fiu în fața voastră astăzi, pentru a marca această aniversare special, cu atât mai mult cu cât mă aflu astăzi atât în calitate de absolvent ale Colegiului ”Gheorghe Dragoș” cât și ca reprezentant al administrației guvernamentale.

De-a lungul acestor 100 de ani, au avut loc transformări majore în domeniul educației și în societate în ansamblu. Școala noastră a reușit să rămână relevantă și să se adapteze la schimbările timpurilor. Aceasta a fost posibil cu profesori dedicați, care și-au investit timpul și energia în formarea viitorului. Elevii noștri au muncit din greu, au învățat, au crescut și au ajuns să fie lideri în diferite domenii ale vieții. Și, desigur, nu putem uita sprijinul și implicarea comunității noastre de părinți, care au fost întotdeauna alături de noi.

Trebuie să privim și în viitor. Școala noastră are încă multe provocări de depășit și mult potențial de explorat. Trebuie să continuăm să ne adaptăm și să inovăm în educație pentru a pregăti elevii noștri pentru lumea în schimbare rapidă de astăzi. An de an, pe piața muncii, Colegiul ”Gheorghe Dragoș” pregătește tineri pentru unele dintre cele mai căutate meserii în domeniul comerțului, economic, al achizițiilor, în industria alimentară sau în domeniul ospitalității.

Închei prin a spune că sunt mândru că am absolvit această școală, de ceea ce s-a realizat în acești 100 de ani și în continuare, vom lucra împreună pentru a păstra tradiția de excelență și pentru a face ca școala noastră să fie un loc unde fiecare elev se simte inspirat și pregătit pentru viitor. Aveți asigurat în persoana mea un partener pe termen lung.” – mesajul transmis de subprefectul Altfatter Tamas cu aceasta ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.