CSM Olimpia Satu Mare își dorește victoria la Carei

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare dorește să treacă peste perioada nefastă  în care se află  și să rupă seria negativă de trei jocuri fără victorie.

Băieții antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian n-au mai câștigat o lună, când au dat de pământ cu Minaur Baia Mare (4–1). Iar în ultimele trei meciuri, CSM Olimpia a obținut doar două puncte, și în acest fel distanța față de liderul seriei SCM Zalău a crescut la șapte puncte. Totuși băieții noștri își păstrează locul 2 în seria a 10-a al ligii a 3-a însă au nevoie de victorie, sâmbătă, pentru a rămâne în apropierea sălăjenilor.

Echipa noastră are o sarcină grea sâmbătă când va întîlni în deplasare CSM Victoria Carei. Adversarul trece print-o perioadă bună, a legat două victorii în ultimele două meciuri jucate. Astfel careienii au urcat în clasament până pe locul 4 în serie.

Antrenorul echipei noastre, Cosmin Iuhas e conștient că meciul de la Carei e unul dificil dar are mare încredere în forța echipei și e convins că se poate câștiga pe terenul celor de la Victoria.

„Sigur că nu e confortabil să iei doar două puncte din ultimele trei etape. Dar trebuie să arătăm acum că avem valoare și că merităm cu-adevărat să fim pe loc de baraj. Ne așteaptă un meci greu la Carei, sunt greu de învins acasă iar acum trec și printr-o formă bună” – a declarant Cosmin Iuhas.

Pentru partida de sâmbătă vor reveni în lot și suspendații Moussa Samake și Alex Mărieș.

„Sper să avem mai multă forță și luciditate în atac. Apărarea a funcționat cu Lotus și sper să fie la fel și la Carei” – a mai spus antrenorul nostru.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 7

Sâmbătă, 15.00

CSM Victoria Carei – CSM Olimpia Satu Mare

Stadion: Victoria, Carei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.