Duel pentru locul doi împotriva celor de la Lotus Băile Felix (Foto)

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare joacă pe teren propriu și în acest weekend, urmând să întâlnească sâmbătă de la ora 17 formația Lotus Băile Felix.

O cunoștință mai veche al trupei noastre antrenate de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian, pe care în sezonul trecut a învins-o de trei ori, în cele patru partide disputate în sezonul regulat și în play-off.

Bihorenii au rămas și în acest sezon o formație incomodă, și după un start ratat (0–2 acasă cu SCM Zalău) au urmat trei victorii și un egal, după cinci etape fiind la egalitate de puncte, zece, cu echipa noastră.

Băieții noștri au pierdut puncte prețioase în ultimele două meciuri jucate în Satu Mare, și din păcate  l-au pierdut pentru acest meci și pe golgheterul Moussa Samake. Malinezul a fost eliminat gratuit săptămâna trecută de centralul Vladimir Andrei Nagy, care i-a arătat jucătorului nostru primul galben încă din minutul 4 al meciului împotriva CSM-ului din Sighetu Marmației, iar în minutul 30, după o nouă avertizare cu galben pentru o presupusă simulare, a urmat și cartonașul roșu.

Așadar, CSM Olimpia Satu Mare a început acest sezon de campionat cu trei victorii consecutive, urmate de două rateuri: 3–3 în „deplasare” la nou promovata CS Olimpia MCMXXI, și o înfrângere acasă, 1–3 cu CSM Sighetu Marmației.

Antrenorul Cosmin Iuhas speră ca băieții săi să treacă rapid peste amărăciunea primului insucces și să obțină toate punctele în duelul cu Lotus.

„Cu Lotus nu avem decât varianta victoriei. Am văzut meciurile lor și nu întâmplător sunt pe loc de play-off. Trebuie să începem foarte bine și să fim concentrați pe tot parcursul jocului. Sunt pragmatici și fructifică la maxim orice oportunitate mică de a înscrie” – a declarat antrenorul Cosmin Iuhas.

Cele două echipe au același punctaj (10 puncte) după cinci etape, dar formația noastră ocupă locul 2 în clasament, datorită unui golaveraj mai bun.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 6

Sâmbăta, 17.00

CSM Olimpia Satu Mare – CS Lotus Băile Felix

Stadion: Olimpia-Daniel Prodan

Bilete și abonamente se vor putea cumpăra înainte de începerea meciului la intrarea în stadion.