Scrisoare către bunicii mei

Departamentul Media-Online din cadrul Sectorului Cultural și Comunicații Media în parteneriat cu Sectorul Teologic Educațional lansează Proiectul Eparhial intitulat „Scrisoare către bunicii mei”, prilejuit de Ziua Internațională a persoanelor vârstnice – 1 octombrie 2023. Proiectul este initiat de Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului.

La acest proiect sunt invitați să participe elevi din eparhie (învățământ primar, gimnazial și liceal), care, prin intermediul scrisului, doresc să împărtășească bunicilor prin intermediul unei scrisori, câteva gânduri frumoase și unice care izvorăsc din interiorul ființei lor. De asemenea, dacă există posibilitatea, vă îndemnăm să atașați și o fotografie cu bunicii noștri.

Astfel, participanții trebuie să alcătuiască în scris, cu stiloul sau pixul, o scurtă scrisoare (pe o foaie A4), care să conțină următoarele date: numele și prenumele, parohia, localitatea, județul și numărul de telefon. Scrisoarea va trebui fotografiată sau scanată (având o calitate înaltă) și expediată pe adresa de email: sectormediaonline@gmail.com. Termen limită: 15 octombrie 2023.

Cele mai impresionante scrisori ale elevilor vor fi evidențiate și publicate pe site și pe Paginile Oficiale de Facebook, Instagram și Twitter ale Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului la sfârșitul lunii octombrie.

Toți cei înscriși în cadrul acestui proiect eparhial (elevi și coordonatori) vor primi Diplome de participare care vor putea fi folosite la dosarul personal.