10 speakeri vor împărtăși idei despre inteligență artificială, burnout, business și tehnologie la TEDxSatuMare

Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023.

Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.

Nu rata experiența TEDx, achiziționează-ți biletul acum pe bilete.ro la prețul de 150 de lei, iar dacă vrei să trăiești întreaga experiență TEDx și să participi la discuții libere și networking cu invitații noștri, încă mai avem disponibile câteva bilete VIP!

Tudor Giurgiu este regizor și scenarist, Președintele TIFF, fiind prezent pe scena TEDx pentru a împărtăși idei și viziuni din perspectiva profesiei sale despre provocările și oportunitățile lumii digitale.

Adriana Istrate este antrenor de prosperitate și în discursul său vorbește despre modul în care lumea se îndepărtează de oamenii din jur pentru a împărți și aștepta validarea virtuală și un număr cât mai mare de like-uri.

Adrian Dragomir este fondatorul Termene.ro și startAI.ro, iar la TEDxSatuMare va aborda dilema creșterii rapide a inteligenței artificiale și impactul asupra societății, precum și despre domeniul principal pe care AI nu o să îl înlocuiască: conexiunea umană.

Máté Láng este managing partner la binhatch.com, iar la TEDxSatuMare vorbește despre modul în care unele comunități reușesc să nască și să crească businessuri inovatoare pe bandă rulantă și multe altele.

Cosmin Dărăban este CEO & Co-Founder Gomag, iar pe 1 octombrie vorbește publicului sătmărean despre cum e viața cu inteligența artificială și cum arată viitorul cu A.I.

Dr. Răzvan Cherecheș este coordonatorul UBB-Med, inovator, lider de gândire în domeniul sănătății publice, iar la TEDx vine să ne inspire și să ne provoace, pentru că este omul care face legătura între lumea academică și cea a inovației.

Dr. Roxana Brătescu este medic rezident obstetrică-ginecologie; Sexolog în formare și inițiatoarea proiectului online #corpulmeuestetemplulmeu. La TEDxSatuMare, Roxana va susține un discurs despre cât de repede evoluează lucrurile în secolul 21  și că trăim vremuri în care suntem mai conectați ca niciodată.

Corina Chirileasa este psiholog clinician și burnout recovery coach, urmând ca în discursul său să vorbească deschis despre experiența epuizării, urmând să dezvăluie secretele revenirii dintr-un burnout într-o lume aflată într-o continuă fugă.

Andrei Oltean este președinte Art Factory Transylvania, director Sibiu International Street art Festival, urmând ca în discursul său să vorbească despre cum putem da #LogOUT la aplicații, sisteme de operare pentru a ne putea reconecta cu mediul nostru înconjurător, cu sinele nostru.

AG Weinberger este compozitor și muzician, iar la TEDxSatuMare vorbește paradoxul libertății de exprimare muzicală în contextul evolutiv actual – Mai este oare nevoie de meseria de compozitor?

Organizator: Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Nu mai aștepta, achiziționează-ți biletul de acces la TEDxSatuMare 2023 – #LogOUT și fii parte în super experiența celui mai mare eveniment de public speaking din Satu Mare!

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și pe pagina web al evenimentului pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă legat de acest eveniment fantastic!