Spadasinii CSM Olimpiei se pregătesc la Centrul Olimpic de la Izvorani (Foto)

Spadasinii Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, alături de antrenorul- jucător Adrian Szilagyi participă la Centrul Olimpic de la Izvorani la stagiul de pregătire centralizată a loturilor reunite de spadă, feminin și masculin.

Mézinger Márton și Cîmpan Anton sunt beneficiari ai programului Bursa Olimpică Pentru Juniori (BOPJ) unde antrenor este și sătmăreanul Adrian Szilagyi.

Este primul stagiu de acest fel premergător sezonului competițional 2023-2024. La această etapă de pregătire participă lotul olimpic feminin de spadă, loturile olimpice de juniori (BOPJ) la spadă feminin și masculin și Centrul Național Olimpic Pentru Juniori la spadă feminin, precum și sportivi de la CSȘ 1 Constanța, Farul Constanța, CSU Craiova, LPS Craiova, LPS Bihorul Oradea, UNFES București, CSA Steaua București și CS Satu Mare.

CS Satu Mare este reprezentat de spadasinii Daria Hotca, Ana Tomșa, Cezar Panas și Alesia Coardoș.

Antrenorii prezenți, în număr de șapte, au sub comandă numai puțin de 52 de spadasini și spadasine. Cei șapte tehnicieni sunt: Nicu Mihăilescu și Ștefan Puiu (antrenori lot olimpic spadă feminin), Alina Ciuculescu (antrenor CNOPJ spadă feminin) și Radu Podeanu, Adrian Szilagyi, Mihaela Ion și Monica  Marinescu (antrenor BOPJ).

Stagiul se desfășoară în perioada 10-20 septembrie.