Start în primul sezon pentru echipa feminină de fotbal (Foto)

Echipa de fotbal feminin a Clublui Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca primul său meci de la înființre duminică, în primul tur al Cupei României.

Fetele antrenate de cuplul Ioan „Lulu” Dragomir-Szűcs Ivett vor primii vizita echipei FC CFR 1907 Cluj SA pe terenul sintetic al Bazei Sportive Dinamo-LPS, într-un meci ce va începe de la ora 16.30.

Echipa feminină formată la începutul primăverii va debuta în campionat în data de 16 septembrie în Liga a 3-a, seria 1, în localitatea Florești, împotriva formației ACS Academia de Fotbal Floreşti.

Echipele CSM Olimpia Satu Mare și FC CFR 1907 Cluj SA sunt colege de serie în Liga 3-a, întâlnirea dintre cele două formații fiind programat pe data de 1 octombrie, tot în Satu Mare.

CSM Olimpia are din acest sezon echipă de fotbal feminin și în campionatul de junioare U17, fiind repartizată în seria a 2-a, alături de formațiile Asociaţia Club Sportiv Daliana Carei, ACS Vasas Femina FC, AFK Csíkszereda Miercurea Ciuc și AFC Universitatea Olimpia Cluj.

FOTBAL FEMININ, CUPA ROMÂNIEI, TURUL 1

Duminica

16.30: CSM Olimpia Satu Mare – FC CFR 1907 Cluj SA

Stadion: Baza Sportivă Dinamo-LPS.