Accident de motocicletă mortal. O doctoriţă în stare gravă (Foto)

O excursie în exotica țară a Indoneziei s-a transformat într-un coșmar pentru dr. Nora Țichindeleanu din Sibiu. Aflată alături de soț și prieteni în această țară, Nora a fost implicată într-un violent accident rutier.

Potrivit presei indoneziene, Nora mergea pe un scuter condus de Adrian Bartoș (19 ani, Satu Mare). La un viraj aceștia au fost loviți de un camion. Adrian Bartoș a murit pe loc, iar Nora a fost dusă la spital cu multiple leziuni.

Datorită stării grave de sănătate, Nora a fost operată. Acum starea ei de sănătate este mai bună. Prietenii și familia doresc să o aducă în țară, dar costurile unui transport medical special este foarte mare. Aceștia au creat o pagină de strîngere de fonduri unde în nici 24 de ore jumătate din suma necesară a fost deja strânsă.

„Costul transportului medical internațional este exorbitant și mult peste ceea ce își poate permite familia Norei. Cheltuielile includ aranjamente medicale de zbor, personal medical specializat, echipament și logistică” este o parte din descrierea făcută de prieteni pe pagina de donații.

Nora Țichindeleanu este medic endocrinolog în Sibiu și are un băiețel de 4 ani.

Sursa: www.sibiuindependent.ro