Parbriz străpuns de un buștean căzut dintr-un TIR (Foto)

Mai mulți tineri au scăpat ca prin minune, după ce parbrizul mașinii lor a fost străpuns de un buștean căzut din TIR-ul care circula în fața lor, scriu jurnalistii de la www.digi24.ro  

Soferul camionului din cauza căruia a avut loc accidentul a fost amendat cu aproape 14.000 de lei, pentru mai multe nereguli. Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 19:45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu (jud. Brașov) dinspre Întorsura Buzăului. Un camion supraîncărcat cu lemne, care se deplasa spre municipiul Brașov, a lovit poarta de gabarit din zona podului feroviar. Un buștean s-a desprins și a străpuns parbrizul mașinii care circula regulamentar în spatele TIR-ului.

“Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Budila, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că era depășită cantitatea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii, motiv pentru care ansamblul TIR a fost condus într-o zonă, unde urmează a se efectua măsurarea corespunzătoare a cantității de lemn și a se lua măsurile legale în consecință”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.