CSM Olimpia întâlnește pe Minaur, miercuri în turul 2 al Cupei României

Cu optsprezece zile înaintea startului oficial al campionatului ligii a 3-a echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca al doilea meci oficial din această vară.

Băieții antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian vor juca miercuri de la ora 17.30 pe terenul Stadionului Olimpia-Daniel Prodan împotriva echipei Minaur Baia Mare, meci ce contează pentru faza a 2-a a Cupei României Betano.

Va fi primul meci oficial al băieților noștri din această vară pe teren propriu. Iar galben-albaștrii își doresc un debut cu un succes în fața propriilor suporteri, și totodată o revansă în fața băiămărenilor, care i-au eliminat în ultimele două sezoane al competiției. În 2021 în Turul 2 a fost 0–2 la Satu Mare, iar în 2022 în Turul 3 s-a terminat 1–2 la Satu Mare.

Desigur, în 2022 erau alte cirumstanțe. Minaur avea o echipă ce evolua în Liga a 2-a, în vreme ce CSM Olimpia activa în eșalonul trei într-o formulă diferită față de cea din acest sezon.

Sătmăreanul Florin Chitaș, marcatorul golului victoriei (1–2) în ultimul minut al meciului de acum un an, nu mai este la Baia Mare, iar Minaur a rămas fără o mare parte dintre jucătorii de anul trecut, după ce echipa a retrogradat la sfârșitul sezonului în Liga a 3-a.

Minaur îl mai are în lot pe Marius Potcoavă, marcatorul primului gol din meciul din 2022, iar în lotul echipei noastre se regăsește, în continuare, Süveg Nándor, atacantul sătmărean, care anul trecut a egalat scorul (1–1), iar săptămâna trecută a marcat golul victoriei în primul tur al competiției, în meciul disputat la Sighetu Marmației (2–1).

Așadar, sătmărenii sunt așteptați miercuri de la ora 17.30 la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, la eternul derbi Satu Mare – Baia Mare.

CUPA ROMÂNIEI BETANO, TURUL II

9 august, 17.30, Stadion Olimpia-Daniel Prodan

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare

Intrare liberă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.