Cum să folosiți piper pentru a ține furnicile departe de casă

O modalitate ideală de a scăpa de furnicile din bucătărie ar fi să le tăiați aprovizionarea cu alimente, eliminând din raza lor orice produs. La fel de probabil este că aveți la îndemână piper negru și piper cayenne, condimente pe care le folosiți în salate și la fripturi.

Acum puteți folosi aceste condimentele de zi cu zi pe post de armă în războiul împotriva furnicilor – dar nu așa cum ați crede. Micile insecte nu se vor retrage din casă consumând condimentul; mai degrabă, aroma puternică a piperului va fi suficientă pentru a le irita simțul mirosului și a le determina să facă rapid cale întoarsă.

Când puneți o capcană cu piper pentru furnici, trebuie să aveți o strategie. Începeți prin a identifica zonele din casă, în care ați văzut insectele adunându-se sau marșăluind în linie. De obicei, își fac simțită prezența pe pervazuri, la uși, în orificii de ventilație sau golurile din pereți și podele, lângă prize și țevi și în spatele aparatelor casnice. Odată localizate, presărați piper din abundență pentru a forma o barieră.

Este necesar să aplicați suficient piper, astfel încât aroma sa să fie simțită de la o poștă de micile insecte. O altă opțiune este să adăugați piper negru sau cayenne în apă, într-o sticlă cu pulverizator, să o agitați bine și să pulverizați amestecul direct pe furnici sau de-a lungul punctelor de intrare detectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.