Victoria clară cu Oașul înaintea cantonamentului pentru CSM Olimpia

Echipa de fotbal din cadrul Clublui Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut a patra victorie în perioada de pregătire pentru noul sezon al ligii a 3-a.

Elevii cuplului Cosmin Iuhas-Florin Fabian au învins sâmbătă pe terenul Olimpia-Daniel Prodan formația, Oașul Negrești Oaș din Liga a 4-a Eliete, scor 4–2.

Primele douăzeci de minute au fost echilibrate: CSM Olimpia a marcat prima prin Raul Vidrișan după o acțiune pe partea stângă (1–0), însă oșenii au egalat prin veteranul Lucian Homoroan, care după un corner a profitat de o gafă al apărării sătmărene (1–1).

Înainte de pauză Alex Mărieș a readus CSM Olimpia în avantaj, după o diagonală de pe stânga mijlocașul a înscris la colțul scurt din careul mic al oșenilor (2–1).

După pauză staff-ul tehnic sătmărean a schimbat aproape toată echipa. Băieții noștri și-au creat multe ocazii, însă puține au fost finalizate. În minutul 60 Viorel Chinde a mărit avantajul la două goluri diferență după un șut bine plasat (3–1), iar în mintul 72 Daniel Vereguț a înscris cu capul după o minge respinsă de portarul Oașului (4–1).

Scorul final a fost stabilit de către un alt „veteran” al oșenilor, jucătorul antrenor Vasile Pop, care a marcat un eurogol cu o execuție de la 30 de metri, din lovitură liberă (4–2).

Echipa noastră a înregistrat până acuma patru victorii și o înfrângere în perioada pe pregătire de vară. De luni se intră în cantonament cu două antrenamente pe plan local. Miercuri se pleacă  la Sighetu Marmației, pentru partida din turul I al Cupei României Betano, iar sâmbăta viitoare se va juca un nou amical, de data asta împotriva celor de la Minaur Baia Mare.

MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – Oașul Negrești Oaș 4–2 (2–1)

Marcatori: Raul Vidrișan 10, Alex Mărieș 37, Viorel Chinde 60, Daniel Vereguț 72, respectiv Lucian Homorozan 20, Vasile Pop 75.

CSM Olimpia: Moldovan – Bota, R. Lazăr, Prodan, Copaci, Vidrășan, Pop N., Mărieș, Chinde, Süveg, A. Pop.

Au mai jucat: Vereguț, Ene, Apai, Tamaș, Micaș, Bura, Șter, D. Lazăr, Veress, Lucuț.

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian. Antrenor cu portarii: Vasile Șleam. Preparator fizic: Oláh János

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

Putnok FC (liga a 3-a, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–4 (1–2)

Marcatorii golurilor sătmărene: Răzvan Lazăr, Adrian Șter, Emanuel Morar, Veress Zsombor.

CSM Olimpia Satu Mare – Cigánd SE (liga a 3-a, Ungaria) 2–1 (2-0)

Marcatorul gorurilor sătmărene: Zsiga Ervin (2 goluri)

CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău 2–0 (2–0)

Marcatori: Raul Vidrășan, Zsiga Ervin (din 11 metrii)

DEAC (liga a 3-a, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 3–0 (1–0).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.