BMW X3 căutat de autoritățile franceze, oprit la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la intrarea în țară un autoturism marca BMW X3, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Franța.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un sătmărean în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca BMW X3.

Cu ocazia efectuării unor verificări suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de autoritățile din Franța, având mențiunea bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale. Alerta a fost emisă de autoritățile fanceze, în data de 11 iulie a.c.

Conducătorul auto a declarat că mașina sa personală este defectă și dorea să vină în România pentru o lună. A închiriat de la un alt cetățean român aflat în Franța, contra sumei de 1.000 de euro, autoturismul marca BMW X3 cu care s-a prezentat la intrarea în țară, fără a ştii despre situația reală a mașinii.

Autoturismul, în valoare de 125.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.