O nouă victorie în pregătiri pentru echipa CSM Olimpia Satu Mare

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut miercuri după amiază a treia victorie consecutivă în amicalele jucate în această vară.

După ce a câștigat turneul de la Cigánd cu două succese obținute în fața unor adversari de liga a 3-a din Ungaria, trupa pregătită de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian a trecut, scor 2–0 de fosta colegă de serie, SCM Zalău.

A fost un meci cu un ritm neașteptat de bun pentru perioada de început de pregătire.

Sătmărenii au deschis scorul în minutul 16 prin Raul Vidrășan iar Zsiga Ervin a dublat avantajul în minutul 38 după ce a transformat un penalty obținut de Adrian Micaș.

Staff-ul tehnic al celor de la CSM Olimpia a folosit tot lotul de jucători avut la dispoziție și a trimis în teren formule diferite de echipă în cele două reprize.

La CSM Olimpia Satu Mare a evoluat în repriza secundă și Cornel Ene. Fostul fundaș al celor de la Hermannstadt se pregătește cu gruparea sătmăreană și așteaptă încă o ofertă din Liga a 2-a din Ungaria. Doar că Ene n-ar exclude nici varianta CSM Olimpia unde să pună umărul la promovarea în eșalonul doi.

La SCM Zalău au lipsit de pe banca tehnică cei doi antrenori, Cristian Lupuți și Claudiu Cornaci, echipa fiind coordonată de pe margine de Vasile Jula.

Pentru CSM Olimpia Satu Mare urmează sâmbătă un nou test, în Ungaria la Debrecen cu echipa facultății din acest oraș, participant în Liga a 3-a din Ungaria, DEAC.

MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău 2–0 (2–0)

Marcatori: Raul Vidrășan min. 16, Zsiga Ervin 38. (din 11 metrii)

CSM Olimpia, prima repriză: Moldovan – Apai, R. Lazăr, Prodan, Micaș, Mărieș, Vidrăsan, Pop N., Zsiga, Süveg, Veress.

CSM Olimpia, repriza a 2-a: Moldovan (min 60 Oșan) – Bota, Ene, Vereguț, Micaș, Chinde, Mureșan M., Bura, D. Lazăr (min 70 Tamaș), Șter, Morar.

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

CSM Olimpia – Cigánd SE (Liga a 3-a, Ungaria) 2–1 (2–0)

Marcatorul golurilor sătmărene: Zsiga Ervin (2 goluri)

Putnok FC (Liga a 3-a, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–4 (1–2)

Marcatorii golurilor sătmărene: Răzvan Lazăr, Adrian Șter, Morar, Veress Zsombor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.