Întrecerea pompierilor are loc la Carei (Foto)

Etapa interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă se desfăşoară în zilele 13-14 iulie în municipiul Carei.

Stadionul “Victoria” este locul în care echipajele de pompieri civili ale județelor Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare își vor demonstra abilităţile prin parcurgerea a trei probe practice – pista cu obstacole pe 100 metri, ştafeta 4×100 metri și dispozitivul de intervenţie.

La festivitatea de deschidere a competiţiei, din această dimineață, în prezenţa comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare şi a primarului municipiului Carei s-a transmis salutul cordial către pompierii participanți, comitetul de organizare și brigada de arbitrii prezenți din judeţele Alba, Bistrița- Năsăud, Mureș, Covasna, Harghita, Sibiu și Brașov.

Judeţul nostru este reprezentat în această competiţie de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Beltiug și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Dräxlmaier Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.