Oportunităţi noi de finanţare prezentate la Consiliul Judeţean

Noile oportunități de finanțare prin programul Interreg VI-A România -Ungaria au fost prezentate astăzi la Consiliul Județean Satu Mare, potențialilor solicitanți din județ.

În noul ciclu de finanțare vor fi susținute proiecte din domenii care vizează protecția și conservarea naturii, valorificarea resurselor regenerabile, managementul situațiilor de urgență, a biodiversității și a infrastructurii verzi, sănătate, cooperare instituțională, cultură și turism.

„Sper ca prin acest nou apel să fie depuse cât mai multe proiecte sustenabile pentru județul Satu Mare. De această dată competiția va fi mai mare față de perioada trecută de programare, dar avem la Satu Mare echipe de proiect cu foarte mare experiență și sunt sigur că vor profita din plin de acestă nouă oportunitate de dezvoltare a proiectelor transfrontaliere”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliuliui Județean Satu Mare, în cadrul evenimentului de prezentare a noului apel.

Detalii despre oportunitățile de finanțare, alocările disponibile și regulile de eligibilitate, găsiți aici: https://shorturl.at/yGKRW

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.