Creşte valoarea tichetelor de masă

Tichetele de masă se majorează de la 1 august 2023 la 35 de lei și de la 1 ianuerie 2024 la 40 de lei, au anunțat reprezentanții Guvernului. 

Prima reuniune a Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social coordonată de premierul Marcel Ciolacu a avut loc luni, la Palatul Victoria, pe agendă regăsindu-se mai multe teme de interes pentru partenerii sociali, au transmis reprezentanții Guvernului, într-un comunicat transmis Alba24.

Reprezentanții Guvernului, ai sindicatelor și patronatelor au agreat majorarea valorii tichetelor de masă începând cu 1 august 2023 la 35 de lei, iar începând cu 1 ianuarie 2024, la 40 de lei.

În perioada imediat următoare vor fi aprobate, la nivelul Guvernului, actele normative pentru aplicarea acestei decizii.

Creșterea nivelului de trai, reducerea inflației, asigurarea stabilității economice, deschiderea mai multor apeluri de proiecte finanțate prin cadrul financiar multianual 2021-2027 au fost, de asemenea, pe agenda discuțiilor între reprezentanții Guvernului și partenerii sociali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.