Circula liniștit cu mașina deși avea permisul suspendat

Un bărbat a încercat să înșele polițiștii de frontieră din Satu Mare, dar nu a reușit. Polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Carei investighează cazul bărbatului care a fost prins conducând un autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În dimineața zilei, în jurul orei 07.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, pe drumul dintre Resighea și Scărișoara. Autoturismul era condus de un cetățean român, în vârstă de 58 de ani, domiciliat în județul Bihor.

Când polițiștii de frontieră i-au cerut bărbatului documentele pentru control, acesta a declarat că nu are permisul de conducere asupra sa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit că dreptul de a conduce al bărbatului aflat la volanul mașinii fusese suspendat.

În prezent, se desfășoară cercetări în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.