Atacantul Adrian Cristian Șter a ales CSM Olimpia Satu Mare (Foto)

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare s-a înțeles cu atacantul de 25 de ani, Adrian Cristian Șter, și a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Născut la Baia Mare în data de 19 aprilie 1998, noul jucător al echipei noastre de fotbal a făcut junioratul la FC Baia Mare și la CFR Cluj, de unde a fost transferat la FC Univeristatea Craiova. A mai jucat la Minaur Baia Mare, la FC Hermannstadt și la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, având jocuri atât în Liga a 2-a, cât și în SuperLiga României.

Adrian Şter a ajuns la SCM Zalău în pauza de iarnă a sezonului 2021–2022, venind din postura de golgheter de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Şter avea să înscrie 10 goluri în primele sale 10 meciuri pentru Zalău.

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare se va reuni pe data de 10 iulie, după care va începe pregătirile pentru sezonul 2023–2024 al ligii a 3-a.

Totodată, vă reamintim, că sâmbătă în intervalul orar 10.00 – 13.00 se va organiza un trial pentru juniori la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan. Se pot înscrie jucători născuți în 2004, 2005 și 2006 prin completarea formularului de mai jos sau la numărul de telefon: 0744-266-392

bit.ly/trial_juniori_csmolimpia

Dorim să revenim cu o precizare: toți jucătorii noi, veniți la CSM Olimpia Satu Mare au semnat contracte valabile pe două sezoane.

JUCĂTOR NOI, VENIȚI ÎN ACEASTĂ VARĂ

Viorel Chinde, Raul Vidrăsan, Mihai Răzvan Lazăr, Veress Zsombor, Cătălin Oanea, Adrian Cristian Șter

JUCĂTORI, CARE ȘI-AU PRELUNGIT CONTRACTUL

Mihaiță Florin Mureșan, Zsiga Ervin, Alexandru Dumitru Mărieș, Adrian Micaș, Eduard Mihail Berbeacă, Denis Emanuel Lazăr, Rareș Violin Mureșan, Rareș Daniel Oșan, Pop Nándor, Patric Raul Tămaș, Adrian Bura, Süveg Nándor.

STAFF TEHNIC

Cosmin Iuhas (antrenor principal), Vasile Șleam (antrenor cu portarii), Oláh János (preparator fizic), Florin Fabian (director tehnic).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.