Muzicieni din România, locul vostru e la Satu Mare!

Vara asta avem grijă să încingem atmosfera la maxim, deoarece pe 29 iulie, aducem la Satu Mare cea mai mare producție de rock din Europa Centrală, CityRocks! Dacă ești muzician și încă nu te-ai înscris, a sosit momentul să o faci acum! Ba chiar mai mult, cheamă-ți și cunoștințele, să-i arătăm lumii întregi că pentru o zi întreagă, Satu Mare devine capitala rock-ului! Ce trebuie să știi despre înscriere? Îți spunem acum:

Înainte de toate, e o mare bucurie pentru noi că ești interesat să te înscrii la evenimentul CityRocks – Satu Mare 2023, și vei deveni parte a celei mai mari trupe de rock din Europa Centrală, unde sute de rockeri din România, Ungaria, Ucraina și multe alte țări, își dau întâlnire să bată toba mare. Înscrierea și înregistrarea, precum și participarea va fi gratuită pentru absolut toată lumea!

Mai jos împărtășim cu tine informații importante, așadar te rugăm să citești cu atenție și urmărește instrucțiunile cu precizie, deoarece este interesul comun să te înregistrezi cu succes!

Locație și dată – Satu Mare, Piața 25 Octombrie (centrul nou), 29 iulie 2023, sâmbătă. În cazul vremii nefavorabile: 30 iulie, duminică.

Cum să te înscrii?

Pentru a fi membru în cea mai mare trupă de rock din Europa Centrală, în mod obligatoriu trebuie să te înregistrezi, proces din care face parte încărcarea unui scurt video de prezentare a modului în care cânți (indiferent de instrument). Înregistrarea se face exclusiv pe acest link: https://cityrocks.eu/en/applytwo

După realizarea cu succes a înregistrării vei primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail dată de tine în formular, mesaj prin care vom împărtăși informații importante cu tine și vom păstra legătura în continuare.

Prin e-mail vei primi și lista cu melodiile care vor fi interpretate în cadrul evenimentului, precum și video-uri cu instrucțiunile de rigoare, pentru ca la marea întâlnire cu toți participanții, toată trupa să poată presta uniform și la cel mai înalt nivel. Orice fel de comunicare cu echipa CityRocks se va desfășura prin e-mail. Ce fel de melodii vom cânta? Ascultă o parte din playlist-ul CityRocks, vizionează video-urile, pentru că asemănător va fi și evenimentul de la Satu Mare: https://www.youtube.com/@CITYROCKS

Ce să aduceți cu voi la eveniment?

Toboșari: Adu-ți propriul echipament de tobe, iar sub echipament să-ți asiguri un suport de tip covor pentru a asigura stabilitatea instrumentului! În secțiunea unde se desfășoară evenimentul, toată lumea va primi căști cu FM asigurat, deoarece cu toții va trebui să păstrăm același tempo și să ne sincronizăm! Întrucât repertoriul va putea fi cântat și cu un echipament relativ simplu, de bază, te rugăm să nu te pregătești cu „arsenalul” lui Terry Bozzio sau Mike Portnoy!

Vocaliști: Voi aveți o treabă relativ mai ușoară, căci trebuie să vă asigurați doar de prezența voastră personală și să veniți încărcați cu bună dispoziție! Vă rugăm să evitați să aduceți fițuici de tip hârtie, deoarece veți avea posibilitatea să urmați ecranele de tip panou unde vor rula versurile, sau puteți învăța de-acasă versurile melodiilor interpretate! Veți fi mai mulți cântăreți la un singur microfon!

Chitariști, basiști, clăpari: Amplificatoare combo de mici dimensiuni vor fi mai mult decât suficiente la acest eveniment, unele de mari dimensiuni te rugăm să aduci cu tine numai dacă nu găsești altă soluție! De asemenea, luați cu voi prelungitoare, de preferință standard și verificate.

Clăpari: Pe lângă instrumentul vostru și suportul/stativul pentru acesta, aduceți cu voi și un amplificator combo de mici dimensiuni, deoarece numai în caz de forță majoră vă putem ajuta să vă conectați la instrumentul vostru muzical.

Ce va fi la fața locului?

Locația din fața scenei va fi o zonă asigurată și închisă cu cordon – marcându-se separat secțiunile (vocaliști, chitariști, basiști, toboșari, clăpari) – va trebui să-ți găsești un loc al tău. În fața scenei se vor plasa vocaliștii, la un microfon fiind arondate mai multe persoane. În spatele acestora, în mijloc, se vor amplasa toboșarii, iar pe cele două margini vor fi: pe de-o parte chitariștii și basiștii împărțiți pe 2 secțiuni, iar pe de cealaltă parte vor fi clăparii. Ocuparea locurilor se va face în ordinea sosirii la fața locului evenimentului, rezervarea locului nefiind posibilă în avans! Din punct de vedere al realizării înregistrărilor video, este indiferent unde te poziționezi în spațiul dat, deoarece filmarea se va face simultan cu mai multe camere, din mai multe unghiuri, pentru a-i cuprinde pe absolut toți participanții cu putință!

Informații tehnice: despre trupa care vă va coordona de pe scenă, despre marcaje și semne, despre monitoare și side fill veți primi informațiile relevante și necesare prin e-mail anterior evenimentului: întrucât această producție va fi și o înregistrare muzicală, care va putea fi vizionată și ascultată de sute de mii de persoane ulterior, vom asigura cel mai modern echipament tehnic pentru acest scop.

Participarea la producție este gratuită, iar raportat la vremea caniculară specifică verii, organizatorii vor asigura apa necesară hidratării participanților. Dacă ești muzician, nu ai altceva de făcut decât să te înscrii, iar dacă nu ești muzician dar ai cunoștințe, prieteni din domeniu care ar putea fi interesați, îi poți informa și încuraja să se înscrie, transmițându-le acest material sau linkul de înregistrare!

Producția CityRock sosește la Satu Mare prin susținerea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural G.M.Zamfirescu. Nu uitați, sâmbătă, 29 iulie 2023, pornim racheta rockului la Satu Mare!

Eveniment CityRocks pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1295632648038359

Înregistrări aici: https://cityrocks.eu/en/applytwo

Video-uri CityRocks: https://www.youtube.com/@CITYROCKS

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.