În perioada 23-25 iunie, savurăm muzica jazz și vinuri sătmărene !

Primăria Satu Mare și Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” organizează o nouă ediție a festivalului Samfest Jazz&Wine, un eveniment muzical cu o istorie impresionantă de aproape două decenii, ce se va desfășura în parcul Dr. Fátyol Rudolf, situat la Turnul Pompierilor.

Alături de varietatea muzicală și artiștii de excepție, organizatorii se pregătesc pentru publicul participant și cu un târg de vinyl și degustare de vinuri. Scopul evenimentului este ca, pe lângă muzica de calitate, să ne facă cunoștință și cu vinurile sătmărene, pe care să le promoveze în rândul publicului.

Cu ocazia degustării de vinuri, participanții pot cunoaște mai îndeaproape produsele celor de la cramele Nachbil din Beltiug, Năstase din Halmeu, respectiv Ludróczki din Orașu Nou, fiecare dintre aceștia aducând în fața publicului sortimente de vinuri dintre cele mai excepționale. Prezentarea vinurilor se va desfășura sâmbătă, 24 iunie de la ora 17.30 în limba maghiară, iar duminică, 25 iunie, de la ora 17.30 în limba română. În ambele zile prezentările vor fi însoțite și de degustări.

Vă puteți înscrie la degustare completând formularul de mai jos: bit.ly/jw_degustare

Programul Samfest Jazz&Wine

Vineri, 23.06.2023

19.00 – 7th Sense (RO)
20.30 – Luiza Zan Quintet (RO)
22.00 – Hanging Around vinyl session, Mihu & Dudewithvinyl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.