We will rock You, Satu Mare! – Pe 29 iulie sosește CityRocks

Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare au invitat, pe 29 iulie, cea mai mare producție rock din Europa Centrală, formația CityRocks la Satu Mare!  Experimentează puterea eliberatoare a rock-ului! Haide și tu să fii alături de peste cei 200 de muzicieni din Piața 25 Octombrie, unde cele mai mari hituri din istoria rock-ului vor fi cântate de instrumentele și interpretarea TA, înscriind astfel orașul nostru în istoria CityRocks.

Aceasta este o ocazie unică, care va avea loc doar de două ori în acest an: pe lângă Satu Mare, cea mai mare trupă rock din Europa Centrală va evolua doar la Veszprém, Capitala Europeană a Culturii. La ce te poți aștepta dacă participi? Pe lângă o atmosferă de excepție, cu ajutorul tău, hiturile istoriei rockului internațional, maghiar și românesc vor fi intonate la Satu Mare  spre bucuria tuturor celor care vor fi prezenți.

Ce este CityRocks? CityRocks a fost înființată în 2017 iar de atunci, sunt urmăriți de mii de fani și înregistrează milioane de vizualizări pe rețele sociale. Scopul inițiativei este de a aduce muzica live, inclusiv muzica rock, aproape de cât mai mulți oameni și de a oferi o experiență de concert nu doar muzicienilor profesioniști și experimentați, ci și amatorilor care, până acum, au cânta doar acasă. Așadar nu trebuie să fii profesionist, nu trebuie să aduci partituri, trebuie  doar să cunoști și să iubești muzica rock. Toate acestea în cadrul unei experiențe comunitare extraordinare în care mii de oameni, de la mic la mare, poate cânta împreună. La concertele de până acum, cel mai tânăr instrumentist avea 8 ani, iar cel mai în vârstă 74 de ani. Pe lângă promovarea muzicii live și a rock-ului, CityRocks are obiectivul important de a construi o comunitate compactă de melomani și muzicieni.

Evenimentele CityRocks atrag în mod regulat muzicieni din întreaga Europă, ceea ce înseamnă expunere internațională pentru Satu Mare și, nu în ultimul rând, mulți turiști care vor vizita orașul.

Nu rata șansa, șterge praful de pe instrumentul tău muzical, antrenează-ți vocea, înscrie-te și alătură-te celei mai mari petreceri rock din Europa Centrală! Înscrierile pe pot face exclusiv pe link-ul: https://cityrocks.eu/en/applytwo

Urmărește noutățile în event, invită-ți prietenii:

https://fb.me/e/2Cq7D0L3u

VIDEO CityRocks Metallica: https://youtu.be/bJ3p2VrFEvY

VIDEO CityRocks Cluj, Bontida: https://youtu.be/WJrzUhemGaQ

Let’s get rocked, Satu Mare! Să readucem împreună muzica rock în Satu Mare!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.