Tottenham a stabilit prețul lui Harry Kane

Harry Kane este dezamăgit după ce Tottenham a ratat calificarea în cupele europene și își dorește să plece în această vară, conform informațiilor apărute în presa de specialitate. Echipele interesate de el sunt numeroase, iar Tottenham nu exclude plecarea atacantului în vârstă de 29 de ani.

Atacantul englez a avut numeroase tentative de a pleca de la Tottenham în ultimii ani, însă de fiecare dată a fost convins să revină asupra deciziei. Căpitanul lui Tottenham va intra însă în ultimul an de contract, iar clubul își dorește să nu-l piardă liber de contract, motiv pentru care, potrivit presei britanice, pentru o ofertă convenabilă l-ar vinde în această vară. Drept urmare, Tottenham a stabilit un preț de 115 milioane de euro pentru transferul lui Kane, de două ori mai puțin decât a cerut în urmă cu doi ani clubului Manchester City.

Printre echipele interesate de transferul lui Harry Kane sunt Manchester United, Chelsea, Real Madrid și Bayern Munchen. Fiind un subiect atât de mediatizat, transferul lui Kane a fost introdus și în secțiunea NetBet pariuri fotbal, unde utilizatorii pot miza pe viitorul atacantului englez. Astfel, cota 2.00 este oferită pentru ca Harry Kane să rămână la Tottenham, un transfer la Manchester United are cota 2.25, la Chelsea are cota 8.00, iar la Real Madrid are cota 15.00.

Real Madrid a intrat în cursa pentru transferul lui Harry Kane

Ultima echipă intrată în cursa pentru transferul lui Harry Kane este Real Madrid. Potrivit informațiilor apărute în presa din Spania, Karim Benzema a primit o ofertă impresionantă din Arabia Saudită, de la Al-Nassr, de 200 de milioane de euro pentru două sezoane. Iar șefii lui Real Madrid îl consideră pe Harry Kane un înlocuitor perfect pentru Karim Benzema, ambii având capacitatea de a înscrie din orice poziție.

Jurnaliștii de la As notează însă că Harry Kane ar fi dornic să rămână totuși în Anglia, deoarece își propune să doboare recordul lui Alan Shearer, care a marcat 260 de goluri. Kane are 211 de goluri marcate în Premier League și astfel ar mai avea nevoie în jur de două sezoane pentru a reuși să doboare recordul lui Shearer.

Harry Kane a ajuns la Tottenham în 2009

Harry Kane a ajuns la Tottenham în 2009, însă până în 2013 a fost împrumutat. De un deceniu joacă însă pentru prima echipă a lui Tottenham și a avut prestații foarte bune, reușind 280 de goluri în cele 435 de meciuri disputate în toate competițiile. În prezent, cota sa de piață este de 90 de milioane de euro, conform evaluărilor făcute de Transfermarkt. Cea mai bună cotă de piață a avut-o în 2018 și 2019, când a fost evaluat la 150 de milioane de euro de specialiștii germani.

În această stagiune, Kane a avut prestații foarte bune, a marcat 30 de goluri în 38 de meciuri, dar Tottenham a terminat pe locul 8 și astfel nu a putut să-și ajute echipa să se califice în cupele europene.

Harry Kane a doborât recordul lui Wayne Rooney la naționala Angliei

Kane se descurcă excelent și la naționala Angliei, iar în această primăvară a devenit cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative, cu 55 de reușite, reușind să doboare recordul deținut de Wayne Rooney. El a debutat la echipa națională a Angliei în 2015, iar din 2018 poartă banderola de căpitan. Cu naționala Angliei, atacantul în vârstă de 29 de ani a pierdut finala de la EURO 2020, în timp ce în Liga Națiunilor a încheiat pe locul trei.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.