Retrospectiva minivacanței. Câte amenzi au dat jandarmii ? (Foto)

În perioada minivacanței de Rusalii, peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, au asigurat măsuri de ordine publică la evenimentele cultural-artistice, organizate în spațiul public.

De asemenea, jandarmii  au acționat zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, independent și în sistem integrat.

Peste 7000 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de echipajele de jandarmerie în această minivacanță, cele  17 sancțiuni contravenționale vizând în principal tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea de scandal, adresarea de injurii, precum și alte fapte prevăzute de legislația în vigoare.

Cu ocazia Zilei Copilului, am fost prezenți, alături de colegii din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne în Piața 25 octombrie din municipiul Satu Mare,  unde au fost  prezentate echipamente de intervenție și materiale din dotarea fiecărei instituții participante.

Continuăm să ne îndeplinim atribuțiile cu responsabilitate, asigurând ordinea și liniștea publică și suntem permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.