Președintele Federației Părinților: „Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri”

Președintele Federației Naționale a Părinților, Iulian Cristache, se adresează greviștilor din Educație.

Acesta scrie, într-o postare pe Facebook, faptul că toată lumea vrea să avem profesori mulţumiţi şi demni, însă „nu pe spatele” copiilor. „Aţi primit ce aţi solicitat la prima întâlnire”, le transmite el sindicaliştilor.

“Cei care, cel puțin la nivel declarativ, spuneți că doriți chiar și amânarea anului școlar, vă recomand ca… în semn de solidaritate cu profesorii… să vă lăsați „repetenți” copiii un an de zile. Să vedem câți elevi vă vor asculta.

Vă hrăniți cu manipulări? Chiar vreți să vă cred că sunteți în stare să pierdeți un an din viața copiilor?”, scrie Cristache.

Președintele Federației Naționale a Părinților continuă mesajul scriind că „în acest moment, copiii devin monedă de negociere, e foarte ușor de văzut”.

„Nimeni nu spune că salarizarea dvs. este una corespunzătoare. Nimeni! Cu toții vrem să avem profesori mulțumiți și demni, dar nu pe spatele copiilor noștri.

Referitor la cererile sindicatelor. Domnilor/doamnelor… ați primit ce ați solicitat la prima întâlnire. Vreți să ne mințim? Că nu vă mulțumește, că nu mai aveți încredere… e cu totul altceva. Și încă ceva: Nu știți să negociați, o faceți în forță și neprincipial”, a mai scris Iulian Cristache în mesajul postat în dimineața zilei de vineri, 2 iunie.

Postarea sa are și următorul post scriptum: „P.S. Lăsați aici numele și prenumele, mă refer la cei care vreți „repetenția”. Vreți? Verificăm după ce greva încetează”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.