Mesaje, Felicitări Urări și SMS-uri de Rusalii pentru cei dragi

Toate florile din lume pentru tine Roxana! Să ai o zi superbă şi să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulţi ani!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

La mulți ani de ziua numelui tău! Te iubește mama ta, care ți l-a dat!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La mulți ani, Roxi, de ziua numelui tău. Ești persoana care m-a învățat ce înseamnă sinceritatea și dragostea!

Fie ca Sărbătoarea Rusaliilor să vă aducă pace și liniște alături de cei dragi!

„Sărbătoarea Rusalii să-ți aducă bucurie și binecuvântări neîncetate. Fie ca această zi specială să îți aducă pace în inimă și lumina Duhului Sfânt în viața ta. Sărbători fericite!”

„În ziua Rusalii, lasă-ți inima să cânte de bucurie și să-ți umple sufletul cu lumină și iubire. Să ai parte de armonie și binecuvântări în toate aspectele vieții tale. La mulți ani de Rusalii!”

„Rusalii este un moment al înnoirii și al regenerării. Sper că această sărbătoare să îți aducă ocazia de a renunța la trecut și de a începe o nouă etapă plină de speranță și fericire. Sărbători binecuvântate!”

„În ziua Rusalii, te îndemn să te deschizi în fața Duhului Sfânt și să primești binecuvântările sale. Fie ca această sărbătoare să îți aducă inspirație, înțelepciune și curaj pentru a urma calea cea bună. Sărbători fericite!”

„În timp ce sărbătorim Rusalii, să ne amintim de harul și iubirea pe care Duhul Sfânt le aduce în viața noastră. Să fim recunoscători pentru binecuvântările primite și să împărtășim generozitatea și compasiunea cu cei din jurul nostru. Sărbători pline de lumină și iubire!”

„În această zi de Rusalii, să te înconjori de cei dragi și să te bucuri de prezența lor. Fie ca această sărbătoare să aducă unitate, armonie și pace în familia ta. Sărbători fericite alături de cei dragi!”

„La Rusalii, lasă-ți sufletul să zboare liber și să fie călăuzit de lumina Duhului Sfânt. Fie ca această sărbătoare să aducă în viața ta fericire, prosperitate și împlinire. Sărbători binecuvântate!”

Sper că aceste mesaje speciale pentru sărbătoarea de Rusalii îți vor aduce bucurie și îți vor umple inima de speranță. Sărbători fericite!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

De ziua numelui tău îţi doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulţi ani încununaţi de succes!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani înfloritori!

De ziua ce-ţi surâde-n prag / Şi-i porţi frumosul nume, / Eu îţi doresc tot ce-i mai drag / Şi mai frumos pe lume.

Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângaie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. LA MULŢI ANI !!!

Un cer senin şi fără nori / Ca viaţa ta să fie / Să ai în cale numai flori / Succes şi bucurie!

Ne face deosebită plăcere să-ţi transmitem, cu prilejul zilei numelui, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie, tie şi celor ce-ţi sunt dragi. La mulţi ani!

La mulţi ani! Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să fericeşti pe toţi în jurul tău cu bunătatea ta, dragostea ta şi cu frumuseţea sufletului tău!

Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara.

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ sa te bata. LA MULTI ANI!

Norocul să îţi zâmbească în fiecare zi, sănătatea să te acopere şi fericirea să-ţi menţină zilnic zâmbetul pe buze!

Multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc fericire îţi doresc. La mulţi ani!

Îţi urez ca ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă iar în lume să găseşti numai fericire.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte, pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani!

Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La mulţi ani!

Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.