Echipa de fotbal feminin CSM Olimpia a jucat primul meci (Foto)

Echipa de fotbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă primul meci amical de la înființare. Iar adversarele fetelor noastre au fost băimărencele de la Venus Maramureș.

A fost de fapt un duel în premieră și un prim joc pentru ambele echipe, și formația din Maramureș fiind la primul joc de la înființare.

Sătmărencele antrenate de Szűcs Ivett au început mai hotărâte meciul de pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, și după primul sfert de oră au și avut un avantaj de două goluri prin dubla semnată de Maya Filip. Prima reușită a venit după o execuție superbă din dintr-o lovitură liberă, iar apoi reușita de 2–0, un lob de efect peste portarul Sara Godja.

S-au jucat trei reprize, iar la sfârșitul primei părți oaspetele au marcat primul lor gol. Iar imediat după prima pauză maramureșencele au egalat rapid prin Diana Pop, iar aceeași jucătoare experimentată a întors scorul la 2–3.

Se părea că echipa noastră nu va avea forța de a reveni pe tabelă, însă rezerva Iulia Merticaru a reușit egalarea la finalul părții secunde. Ultima parte a meciului a durat doar 15 minute.

Suficient însă pentru ca Diana Pop să-și treacă în cont tripla și să aducă prima victorie pentru noua echipă din Baia Mare scor 3–4.

Antrenoarea echipei nostre, Szűcs Ivett s-a arătat optimistă după acest prim joc în ciuda înfrângerii venite pe final. Mai ales că echipa e în formare și are un lot tânăr, lipsit de experiență. Vârsta medie a  formulei de start a celor de la CSM Olimpia Satu Mare a fost de doar 19 ani, iar cea a rezervelor de 16,4 ani.

Fetele vor continua pregătirea iar până la toamnă se dorește formarea unui lot bun cu CSM Olimpia să evolueze în Liga a 3-a feminină.

„Le văd pe fetele astea la antrenamente, și pot să zic, că au potențial și cu siguranță că pot arăta mai bine ca echipă. Au avut emoții, fiindcă am jucat primul meci pe teren mare. Vom juca mai multe amicale pentru  ca fetele să capete experiență și să poată lupta sub presiune, fără emoții” – a declarat Szűcs Ivett, care nu a putut juca din cauza unei accidentări la picior.

FOTBAL FEMININ, MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – Venus Maramureș 3–4 (2–1, 3–3)

Marcatori: Maya Filip (2 goluri), Iulia Merticaru, respectiv Denisa Zah, Diana Pop (3 goluri)

CSM Olimpia: Larisa Boja – Bianca Temian, Izabela Dobrai, Mara Korodan, Maya Răcșan, Maya Filip, Melisa Dura, Alexandra Cârlig, Burja Henrietta, Cătălin Circiu, Iulia Pop.

Rezerve: Végh Alexandra, Sárai Mercedes, Iasmina Kati, Sofia Libotean, Iulia Merticaru, Vanesa Ardelean, Erdei Orsolya.

Antrenor: Szűcs Ivett.

Venus: Sara Godja – Alexia Covaci, Diana Pop, Denisa Muntean, Gabriela Pop, Georgiana Rogoz, Lorena Dan, Giulia Pop, Denisa Zah, Mihaela Pop, Alexia Florea.

Rezerve: Győry Kinga, Daniela Petran, Oana Onț.

Antrenor: Ștefan, Butuza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.