City App ARDUD, aplicaţie pe telefon pentru turişti … şi nu numai

Primăria orașului Ardud dezvoltă o aplicație pentru telefonul mobil care va pune la dispoziția turiștilor și localnicilor din Ardud și din localitățile aparținătoare un nou canal de informare și comunicare cu autoritățile locale, prin aplicația City App ARDUD.

Finanțarea necesară realizării platformei este asigurată prin finanțare europeană din fonduri transfrontaliere pe axa Ungaria-Slovacia-România- Ucraina.

Pentru turisti, aplicația este un ghid turistic digital ce le pune la dispoziție informații despre principalele atracții din oraș și de prin împrejurimi, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători locali etc. oferind astfel o promovarea a antreprenorilor ardudeni.

Pentru local, aplicația oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului către autoritățile locale. Folosind modulul de ”Raportări incidente” orice cetățean din Ardud poate semnala în mod direct probleme ce țin de domeniul public, pentru a ajuta autoritățile să identifice mai ușor problemele.

“Pentru a realiza o aplicație cât mai completă,  antreprenorii locali, producătorii locali (crame de vin, apicultori, brutăriile, fermierii, producătorii wellness și cosmetice etc.), furnizorii de servicii HORECA, dar și companiile locale din domeniul industrial, să trimită informațiile necesare pentru a fi partenerii noștri în realizarea aplicației care va fi disponibilă în Magazin Play și Apple Store, astfel beneficiind de vizibilitate maximă și promovându-se într-o manieră modernă.

Pe adresa de email

primaria.ardud@yahoo.com

îi rugăm pe fiecare dintre cei care doresc să fie parte din acest proiect să trimită minim trei fotografii reprezentative pentru oferta lor (restaurant, cazare, produse locale , servicii etc.) însoțite de o scurtă descriere a serviciului sau produselor pe care le puteți pune la dispoziția turiștilor( istoric, meniu, produse disponibile, adresa, contact etc.)” este mesajul Primariei Ardud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.