Un musical pentru întreaga familie încheie cea de-a 54-a stagiune a Teatrului de Nord

Ultima premieră a acestei stagiuni a trupei Mihai Raicu aduce pe scenă o poveste despre magia prieteniei dintre un pui de om și animalele sălbatice, despre puterea de a învăța unii de la alții, despre acceptare și iubire.

„Cartea Junglei” este una dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii, bine-cunoscută datorită animațiilor Disney, dar și a diferitelor adaptări ale originalului care-i aparține lui Rudyard Kipling.

Spectacolul îl are în centru pe Mowgli, un pui de om care crește în junglă într-o haită de lupi, dar care are parte și de doi mentori speciali: un urs și o panteră. Nevoit să lupte pentru viața sa, acesta ajunge să aplice toate învățăturile primite de la îndrumătorii lui. Musicalul ne poartă în pași de dans și voie bună printre învățături despre prietenie, viclenie, acceptare, bucurie, durere și dragoste, trăiri care, după cum vom învăța, nu sunt caracteristice doar oamenilor.

Pentru această producție aproape toți actorii trupei Mihai Raicu au participat la un adevărat maraton de repetiții muzicale, coregrafice și scenice, pentru un musical plin de suspans, emoție și energie. Astfel savoarea spectacolului va fi asigurată de notele disonante ale personalității celor trei personaje principale: Baloo, ursul jucăuș, inocentul Mowgli și Bagheera, pantera milităroasă și determinată. Emoții dintre cele mai diverse vor fi date de lupi, maimuțe, elefanți, vulturi, precum și de vicleanul șarpe Kaa și desigur de spaima junglei, nemilosul Shere Kaan.

La premiera programată duminică 4 iunie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului de Nord, sunt valabile abonamentele „Ștefan Mareș” și „Radu Sas”. Spectacolul se reia luni 6 iunie, la aceeași oră, în abonamentul „Vasile Savinescu”.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Telefoane: 0261712106 | 0786538580. Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.