Sfaturi de la jandarmii sătmăreni pentru cei care vor participa la Zilele Orașului Satu Mare

Orașul nostru a îmbrăcat straie de sărbătoare, organizatorii au pregătit o mulțime de concerte și activități în spațiul public, iar cetățenii sunt așteptați să se bucure de toate evenimentele pregătite pentru ei în cadrul evenimentului Zilele orașului Satu Mare, eveniment cu o tradiție de peste 20 de ani.

Pentru ca toate activitățile să se desfășoare în siguranță, jandarmii sătmăreni, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, vor fi prezenți la datorie pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și pentru a preveni eventuale evenimente nedorite.

Evenimentele de mare amploare, au generat impunerea unor restricţii de circulaţie, toate stabilite pentru a veni în sprijinul celor care vor asista la concertele organizate, motiv pentru care recomandăm participanţilor la trafic să evite utilizarea acestor zone pentru traficul auto în perioada desfăşurării acestor activităţi.

Pentru prevenirea unor situații nedorite, Jandarmeria Satu Mare face participanților la manifestări următoarele recomandări:

Să respecte regulile stabilite de organizatori;

Să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale ( genţi, poşete, bagaje etc.);

În caz de nevoie să solicite sprijinul forțelor de ordine, direct sau prin apel la 112.        

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.