Cel mai norocos sau cel mai ghinionist om din lume?

Un profesor de muzica din Croatia se poate considera cel mai ghinionist dar si cel mai norocos om de pe planeta. Se numeste Frane Selak si a trecut prin cele mai periculoase evenimente care se pot intampla intr-o viata de om si din care multi nu ar fi supravietuit cu siguranta.

S-a nascut in 1929 iar “sporturile extreme” la care soarta l-a supus pe acest om, il claseaza cu siguranta pe locul 1 in topul celor mai norocosi oameni din lume.

In 1962, Frane Selak calatorea cu trenul din Sarajevo spre Dubrovnik. Trenul a deraiat brusc si a ajuns intr-un rau inghetat. Selak a scapat cu doar o mana rupta si cateva vanatai.

In 1963, in drumul sau dinspre Zagreb spre Rijeka, usa avionului in care se afla s-a desprins, barbatul a zburat pe usa si a aterizat pe o capita cu fan.

In 1966, mergea cu un autobuz care a picat intr-un rau. Si de data aceasta Selak a supravietuit.

In 1970, in timp ce conducea masina proprie, o pompa defecta a luat foc si intreaga masina a fost cuprinsa de flacari. Frane a reusit sa iasa din masina inainte ca aceasta sa explodeze.

In 1973, o alta masina a lui Selak a luat foc, dar de data asta nu si-a pierdut decat parul de pe fata.

In 1995 a fost lovit de un autobuz, dar a suferit doar rani minore.

In 1996 a scapat dupa ce a sarit de pe o stanca cu masina sa, incercand sa evite un camion care venea spre el. A aterizat intr-un copac si a privit cum masina sa explodeaza la 100 de metri de el.

Dupa toate acestea, in 2003 si-a cumparat un singur bilet la loterie si a castigat 1 milion de dolari. Declaratia sa de dupa a fost “Stiu ca Dumnezeu m-a vegheat in toti acesti ani”.

A refuzat sa mearga in Australia sa filmeze o reclama la Doritos, motivand ca “nu vrea sa forteze norocul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.