Ziua Copilului sărbătorită în avans

Dragostea unui copil este cel mai de preț miracol! La Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap, Ziua Copilului a fost sărbătorită astăzi cu un spectacol de teatru de păpuși, activități de artizanat și multe jocuri. Au fost aniversați cu această ocazie și copiii născuți în ultimele trei luni.

Institutia este un centru complet de terapie și dezvoltare pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, cu tulburări din spectrul autismului și de mobilitate. Aici se asigură programe și terapii de recuperare unice în județ, iar camera senzorială pentru terapie cu lumină, îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile cu ajutorul luminilor colorate. În același timp, oferă copiilor nevoiași tratamente de kinetoterapie, balneoterapie și masaj, beneficiind de suportul unor asistenții sociali, logopezi și psihologi.

Cei care doresc să apeleze la serviciile oferite de centru sunt rugați pot solicita informații prin e-mail: crch@dgaspcsm.ro, telefonic la numărul: 0361-414018 sau personal pe strada George Călinescu nr. 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.