Victorie de rămas bun pentru băieții de la CSM Olimpia (Foto)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a terminat sezonul ligii a 3-a în fața propriilor suporteri cu o victorie mai clară decât arată scorul.

După un meci pe care l-au controlat în totalitate, elevii lui Tiberiu Csik s-au impus cu  3–1 în fața  formației Lotus Băile Felix.

Meciul jucat sâmbătă pe un gazon excelent al stadionului Olimpia-Daniel Prodan a început „cu o miuță” de 15 minute în fața porții lui Beke Eduard. CSM Olimpia a dominat copios și și-a înghesuit adversara în propriul careu doar că execuțiile lui Hernando Orte Rodrigo și Denis Lazăr au trecut de puțin pe lângă țintă.

În minutul 25 torpila de la 25 de metrii a lui Adrian Bura a deblocat situația, CSM Olimpia deschizând scorul meritat (1–0).

În minutul 37 după un fault în careu asupra lui Zsiga Ervin arbitrul băiămărean Cristian Codrea arată punctul cu var, iar căpitanul sătmărean execută imparabil lovitura de la 11 metrii (2–0).

Avea să fie 3–0 înainte de pauză, după un eurogol al lui Ciprian Brata, care a preluat la marginea careului mic centrarea din dreapta al lui Ioan Gorba, și la executat din semifoarfecă pe portarul bihorean.

În repriza a doua a scăzut ritmul meciului, totuși Zsiga și Brata puteau mări diferența de pe tabelă doar că execuțiile lor au fost respinse in extremis de portarul oaspeților.

Au primit aplauze și portarul Rareș Oșan și Rareș Mureșan, care au debutat în tricoul CSM Olimpiei într-un meci de Liga a 3-a.

Scorul final al partidei a fost  stabilit la ultima fază a meciului. Raul Tămaș a pătruns în careu, și din apropiere a marcat goul de onoare pentru Lotus. 3–1 și o intrare în vacanță pentru cele două echipe.

„Vreau să-i  felicit în primul rând pe băieți pentru această victorie. Dar doresc să mulțumesc și stafului tehnic și administrativ, respectiv tuturor, care ne susțin. A fost un campionat greu, am suferint în anumite meciuri, dar am rămas și cu amintiri plăcute. A fost un an, în care s-a demonstrat că se pot atinge anumite obiective cu muncă și răbdare. Sper, ca la anul să îndrăznim și să reușim mai mult” – a declarat la sfâritul meciului antrenorul principal al CSM Olimpiei, Tiberiu Csik.

CSM Olimpia  a terminat campionatul pe locul 3 al seriei a 10-a în vreme ce FC Bihor și Gloria Bistrița-Năsăud merg la barajul de promovare în Liga a 2-a.

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10., ETAPA 9 (ULTIMA)

CSM Olimpia Satu Mare – CS Lotus Băile Felix 3–1 (3–0)

Marcatori: Adrian Bura 25, Zsiga Ervin 37 (din 11 m), Ciprian Brata 44, respectiv Raul Tămaș 90+2.

CSM Olimpia: Iulian Anca-Trip (60, Răzvan Oșan) – Ioan Gorba, Răzvan Prodan, Alex Negrea, Ciprian Brata, Alexandru Mărieș (46, Antal Barna), Adrian Bura (75, Raul Ziman), Adrian Micaș, Zsiga Ervin (75, Rareș Mureșan), Denis Lazăr (46, Patrick Tamaș), Hernando Orte Rodrigo.

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.