CSM Olimpia Satu Mare și-a lansat noul site: www.csmolimpia.ro

Începând de astăzi se poate accesa noua pagină de internet al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare.

Pe site-ul csmolimpia.ro vizitatorii pagini au posibilitatea să citească toate știrile de la toate secțiile sportive ale clubului nostru, să afle în timp real rezultatele echipei de fotbal, ori să afle informații utile legate de secțiile care funcționează în cadrul CSM Olimpia Satu Mare: înot, șah, handbal, scrimă, fotbal, karate, judo și baschet.

La categoriile Club CSM și Administrativ se pot afla informații publice și utile legate de organigramă, buget, strategia de dezvoltare, program de audiențe sau diferite anunțuri de interes public.

„Am plăcerea de a anunța, că începând de azi, 30 martie 2023 se poate accesa noua pagină de web al clubului. Avem speranța, ca pe această cale să aducem mai aproape de noi suporterii noștri și pe toți iubitorii de sport.

Prin accesarea paginii noi de internet cei interesați vor vea acces direct  la informații, rezultate, evenimente și știri legate de clubul nostru. Toate acestea vor fi mai detaliate față de cele oferite pe platformele noastre de Social Media, unde în ultimul an am adunat peste 5000 de urmăritori” – a declarat președintele CSM Olimpia Satu Mare, Muresán Ștefan.

Deci, vă așteptăm pe pagina oficială www.csmolimpia.ro, dar ne puteți urmării în continuare și pe paginile oficiale de Facebook ori Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.