Handbal: Victorie pentru CSM Satu Mare

Echipa de handbal feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut o victorie la limită, dar foarte importantă, în Campionatul Național pentru junioare 1, Grupa 3 Speranțe.

Într-o partidă ce a contat pentru etapa a patra, elevele antrenorului Kibédi Adalber au jucat pe teren propriu, în Sala de Sport Ecaterina Both împotriva echipei LPS Florin Fleșeriu Sebeș. La sfârșitul primei reprize sătmărencele au avut un avantaj de două goluri, iar până la fluierul final al meciului s-au menținut în avantaj, și s-au impus la un gol diferență.

Astfel, sătmărencele și-au păstrat poziția a treia în clasament și s-au distanțat la două puncte de echipa din  Sebeș.

În etapa următoare, joi CSM Olimpia se va deplasa la Timișoara, unde va întâlni LPS Banatul, echipa clasată pe ultimul loc al seriei, fără punct obținut.

Echipa junioarelor 3, antrenată de Heinrich Tamás a pierdut în derby-ul disputat în deplasare la LPS Târgu Mureș, și totodată a cedat și șefia clasamentului Grupei 4 Speranță.

CSM Olimpia a coborât  pe locul 4, însă lupta a rămas strânsă, liderul nou al clasamentului, CSM Târgu Mureș având doar două puncte avantaj față de echipa noastră.

În etapa a 4-a sătmărencele au liber, iar în data de 2 aprilie vor întâlni acasă CSM Târgu Jiu, ocupanta locului 5, la egalitate de puncte cu echipa noastră.

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚE, ETAPA 4

CSM Olimpia Satu Mare – LPS Florin Fleșeriu Sebeș 35–34 (18–16)

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 3, GRUPA 4 SPERANȚE, ETAPA 3

LPS Târgu Mureș – CSM Olimpia Satu Mare 28–25 (13–13).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.