Se deschide BIZZ.CLUB Baia Mare

Cel mai bun speaker motivational din Romania, satmareanul Vasile Lup, participa la lansarea BIZZ.CLUB BAIA MARE, eveniment care va reuni cei mai talentați oameni de afaceri din regiune. Lansarea va avea loc in data de 30 martie, ora 16.00, la Hotel Magus din Baia Mare. 

Iata ce spune speaker-ul satmarean:

“Dragi prieteni,

În calitate de MENTOR în cadrul BIZZ.CLUB, îmi face o mare plăcere să vă invit la lansarea BIZZ.CLUB Baia Mare – evenimentul de networking care va reuni cei mai talentați oameni de afaceri din regiune.

Dacă sunteți în căutarea unui context în care să vă dezvoltați afacerea, să întâlniți oameni cu viziuni similare și să învățați de la cei mai buni mentori printre care mă număr și eu, acest eveniment este pentru voi.

Vor fi pe scenă prietenii mei: Mihaela Tatu, Calin Iepure, Eusebiu Burcas, Calin Biris, Laszlo Fodor, Zoltan Veres și Cosmin Daraban!

Vă garantez că veți fi inspirați și motivați să luați decizii importante pentru afacerea voastră și să o duceți la nivelul următor.

Așadar, nu pierdeți ocazia de a face parte din cea mai dinamică și efervescentă comunitate de afaceri din România, în care motivez cu drag pe antreprenorii români!

Să ne vedem cu bine la BIZZ.CLUB Baia Mare, unde veți fi înconjurati de oameni de succes, într-un cadru profesional și primitor.

Înscrie-te acum: https://baiamare.bizz.club/evenimente/lansare-bm

Cu mult entuziasm,

Vasile Lup”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.