Medalii la senioare pentru judoka de la CSM Olimpia

Cea mai bună sportivă al anului 2022, Paula Paștiu confirmă din nou.

Sportiva antrenată de Marian Halas a reușit o performanță deosebită la Campionatul Național de judo, la seniori. Paula Pastiu a făcut un concurs bun și a urcat pe treapta a 3-a a podiumului cucerind astfel medalia de bronz la categoria +78 kg. Naționalele au avut loc în Sala Polivalentă a Complexului Olimpic Sportiv Izvorani.

Eleva antrenorului Marian Halas este componentă al lotului national de junioare, alături de care săptămâna trecută a cucerit medalia de bronz la Cupa Europei organizată la Sarajevo.

Tot la Naționale, la categoria 57 kilograme fosta componentă al lotului national cubanez, Jamez Romero, legitimată acum la CSM Olimpia Satu Mare și antrenată de Yagnelis Mestre s-a calificat în finală, și a obținut medalia de bronz.

Marian Halas anunță  că sportivii din loturile  U16 și U14, la sfârșitul săptămânii viitoare se vor deplasa la Sibiu, unde se vor ogarniza Naționalele la individual, iar CSM Olimpia Satu Mare va fi reprezentată de 5 judoka.

Totodată în data de 27-28 mai Satu Mare va fi gazda uneia dintre cele mai importante competiții interne destinată seniorilor, Cupa României la individual, feminin și masculin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.