Ţinteşte sus ! Fii cel mai bun !

Astazi, 23 martie, personalul Centrului Militar Județean Satu Mare a desfășurat activități specifice de promovare a carierei militare la Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade” din Satu Mare.

În semn de apreciere pentru numărul de potențiali candidați, pentru deosebitul interes și receptivitate manifestată în cadrul colaborării pe linia informării și recrutării elevilor pentru învățământul militar, comandantul Centrului Militar Județean Satu Mare, lt. Col. Gheorghe BALAZS, a oferit un medalion-simbol conducererii școlii, respectiv directorului, Claudia Daniela Cziprok.

În cadrul discuțiilor abordate s-a reliefat importanța calității învățământului și a bazei materiale oferite elevilor precum și influența benefică a practicării sportului, a alimentaței sănătoase, a creșterii copiilor în spiritul respectului și dragostei de țară, a toleranței reciproce și a bunei înțelegeri cu cei din jurul nostru.

  • a convenit pentru creșterea nivelului activităților comune, în special a celor manifestate și organizate cu ocazia diferitelor evenimente cu semnificație națională.

“Mulțumim și pe acestă cale conducerii Școlii Gimnaziale ,,Mircea Eliade” Satu Mare, cadrelor didactice și elevilor implicați în această activitate!!!

Reamintim, și pe acestă cale, că personalul Centrului Militar Județean Satu Mare poate oferi consiliere și în cadrul ședințelor cu părinții, dacă se dorește acest lucru de către organizatori” este mesajul Centrului Militar Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.