CSM Olimpia are planuri ambițioase pentru play off

CSM Olimpia Satu Mare ocupă poziția a 2-a a clasamentului în seria a 10-a înaintea ultimei etape a sezonului regulat. Iar echipa noastră vrea să rămână pe unul dintre primele două locuri și după meciul cu Lotus Felix pentru a avea avantajul programului mai bun.

Elevii antrenorului principal Tiberiu Csik vor juca sâmbătă la Sînmartin cu Lotus Băile Felix, și doar cu o victorie au șansa de a-și păstra poziția a doua în clasament. Doar că și Lotus are nevoie de cele trei puncte, pentru termina pe poziția a 4-a, ultima ce duce în play-off. Desigur, mai contează și rezultatele din meciurile SCM Zalău cu FC Bihor Oradea, cât și a Gloriei Bistrița-Năsăud la Carei, contra celor de la CSM Victoria.

Rezultatele celor trei meciuri vor decide ordinea finală în serie după sezonul regulat.

CSM Olimpia și-a asigurat deja locul în play-off, însă contează mult poziția în clasament, în contextul numărului de meciuri, pe care le va disputa pe teren propriu, în play-off. Primele două echipe vor juca cinci partide acasă și patru în deplasare, iar locurile trei și patru joacă doar patru meciuri în fața suporterilor proprii.

Mă bucur foarte mult, că vin din ce mai mulți sătmăreni la meciurile noastre de acasă. Trebuie să le mulțumim pentru încrederea și atenția acordată, iar pentru asta trebuie să aducem acasă cât mai multe meciuri din play-off. De fapt acesta este obiectivul nosru pentru ultima etapă din sezonul regulat, deci este foarte important să câștigăm sâmbătă” – a declarat Tibi Csik, care dintre absenții din ultimele două săptămâni îl are apt de joc doar pe portarul Fila Károly. Din păcate ceilalți, din punct de vedere fizic nu sunt încă la același nivel, ca și coechipierii lor – a mai adăugat antrenorul CSM-ului.

Înainte de ultima etapă al sezonului regulat clasamentul seriei a 10-a arată în felul următor: 1. FC Bihor 37 de puncte, 2. CSM Olimpia 35 (golaveraj 36–16), 3. Gloria 35 (28–12), 4. SCM Zalău 27 (24–19), 5. Lotus 27 (26–22).

Dintre cele zece serii ale ligii a 3-a doar la noi se luptă încă și în ultima etapă pentru poziții în clasament, ceea ce demonstrează, că participăm într-o serie echilibrată și greaa subliniat Tibi Csik.

Meciul Lotus – CSM Olimpia se joacă sâmbătă de la ora 15, toate meciurile ultimei etape din serie vor începe la aceași oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.