Echipa de handbal al CSM Olimpia își păstrează poziția de lider

Înfrângere la limită, 26-27 pentru echipa de handbal junioare 3 a CSM Olimpia Satu Mare în partida cu CSM Târgu Mureș din cadrul etapei a doua al Grupei 4 Speranțe. Sătmărencele rămân totuși pe prima poziție a clasamentului.

Antrenorul din Foieni a recunoscut că echipa sa nu a avut o evoluție bună.

„La sfârșit a intervenit și oboseala, așa că am pierdut la un gol diferență. Dar și așa suntem lideri în clasament, ceea ce mă face, să fiu foarte mâdru de fetele mele” – a declarat Heinrich Tamás.

De remarcat că primele cinci echipe din grupa de șase sunt la egalitate de puncte, patru. Conform celor publicate pe site-ul federației, CSM Târgu Mureș (care a urcat pe locul doi), CSM Târgu Jiu (loc 3) și LPS Târgu Mureș (5) au câte un joc restanță în campionat.

În etapa viitoare fetele de la CSM Olimpia se vor deplasa la Târgu Mureș, unde vor întâlni echipa Liceului Sportiv.

Fetele mai mari, cele de la echipa de junioare 1 au întâlnit acasă formația Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița. În acest meci bănățencele au pornit din postura de  favorite și nu s-au dezmințit: au câștigat la opt goluri diferență.

Cu acestă înfrângere elevele antrenorului Kibédi Albert au pierdut o poziție în clasamentul Grupei 3 Speranțe, însă în etapa următoare vor juca  acasă împotriva echipei LPS Florin Fleșeriu , care are același punctaj cu cel al sătmărencelot (6) însă are un golaveraj mai slab.

 

JUNIOARE 3, GRUPA 4 SPERANȚĂ, ETAPA 2

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Târgu Mureș 26–27 (11–12)

 

JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚE, ETAPA 3

CSM Olimpia Satu Mare – Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița 34–42 (18–23)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.