Mihaela în lacrimi, după întâlnirea cu Robert, în camera roşie ! (Foto)

Satmareanca din Casa iubirii, Mihaela Homa, a varsat lacrimi amare din cauza lui Robert. Iată ce anume a rugat-o concurentul ţi ce tristete a declansat in inima tinerei, care a plecat plangand din camera rosie. 

oncurenții din Casa iubirii, sezonul al doilea, au parte de surprize nebănuite, momente romantice, dar și tensiuni uriașe și răsturnări uluitoare de situație, ce îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație în cadrul show-ului.

Robert a chemat-o în camera roșie pe Mihaela, însă nu pentru a încerca să se cunoască mai bine, ci pentru că tânărul să îi ceară ajutorul acesteia în vederea Galei care se apropie cu pași repezi, spre marea uluire a concurenței care s-a întristat teribil și chiar a izbucnit în lacrimi după încheierea întâlnirii din camera roșie.

Robert i-a cerut să facă în așa fel încât să le convingă pe fete să nu îl nominalizeze spre eliminare pe Ionuț, că altfel va pleca ea.

Robert: Vreau să te rog un lucru! Dacă poți să-l faci! Când se apropie Gala sau în Gala să nu mai plângi niciodată!

Mihaela: Să nu mai plâng?

Robert: Nu, niciodată! Mă enervează lucrul asta pentru că știu de unde vin lucrurile astea și după cum mi-ai zis și pe conexiune de multe ori lucruri și am văzut că susții adevărul și meriți să cunoști pe cineva în această casă și să mergi cât mai departe! De câte ori o să pot să te ajut o să te ajut! Mă deranjează mult că toți se aliază că să facă rău în grup! Vreau să faci în așa fel încât fetele să nu îl voteze pe Ionuț! Ai văzut că Ionuț se cere? De ce se cere.

Mihaela: Știu că Ionuț e cel mai puternic de aici și se știe că eu o să plec! Dar eu m-am prins de asta! Nu-s atâta de proastă pe cât sunt de urâtă!(…) O să fiu eu în față cu cineva cu care eu nu o să am nicio șansă!

Robert: Nu! Nu-i adevărat! Tu nu o să pleci acasă! Ai înțeles? Casă iubirii asta ne oferă să ne dăm seama cu cine stăm de vorba!

Mihaela: Dar sunt pregătită!

Robert: Mă deranjează faptul că tu nu ai avut nicio problema cu nimeni! (…) Te rog frumos să nu mai plângi, da?

Mihaela: Mulțumesc mult!

Robert: Dacă n-ai încredere în ține și plângi mă superi pe mine! Dacă eu ți-am zis că te protejez, te protejez! Fac tot ce pot!

Marinel: Plânge! Ce i-ai zis?

Ionuț: Ce i-ai făcut?

Robert: Nimic! Doar am încurajat-o! I-am zis ca o protejez!

Sursa: www.kanald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.