CSM Olimpia, primul meci oficial, acasă, din 2023

După cum era de așteptat, toate meciurile din această primăvară ale echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare sunt adevărate derby-uri, meciuri cu conotații în stabilirea calificatelor în play off-ul seriei a 10-a.

Elevii antrenorului principal Tiberiu Csik vor juca sâmbată pe teren propriu contra echipei SCM Zalău, partidă ce contează pentru etapa a 17-lea a  seriei a 10-a.

Băieții noștrii vin după o înfrângere, 2–1 în deplasarea de la Oradea, zălăuanii după un succes, 2–1 contra fostului lider, Gloria Bistrița-Năsăud.

Astfel, echipa din Zalău și-a păstrat locul de play-off, și speră în continuare la o clasare în primele patru echipe ale seriei, în vreme ce CSM Olimpia a ajuns pe poziția a 3-a, fiind devansată de FC Bihor, care a preluat șefia clasamentului după victoria contra echipei noastre.

Deși, lotul este în continuare decimatt de accidentări sunt și vești bune: sâmbătă ar putea debuta într-un meci oficial noua achiziție, oșanul Ioan Gorba care etapa trecută a stat din cauza suspendării venite din cauza cumului de cartonașe galbene de la fosta echipă, CS Ocna Mureș. Vor lipsii însă din cauza unor accidentări sau a unor îmbolnăviri Ludovic Erhard, Fila Károly, Barth Kevin, Barna Antal și Raphael Popovici-Ciatău.

„Suntem optimiști. Deși va fi un meci extrem de greu, în fața unei adversare, care își dorește la fel ca și noi în play-off, noi vrem să ne demonstrăm valoare, și să mulțumim acasă suporterii noștrii cu un joc bun și o victorie” – a declarat Tibi Csik.

În tur SCM Zalău a câștigat cu scorul de 2–0. În campionat echipa din Zalău a acumulat după 16 etape un total de 8 victorii 3 remize și a suferit 5 înfrângeri, și are 27 de puncte.

CSM Olimpia Satu Mare ocupă locul 3 cu 32 de puncte, obținute după 10 meciuri câștigate și 2 remize. Echipa noastră în acest sezon de Liga a 3-a este neânvinsă pe teren propriu, înregistrând 7 victorii și 1 scor de egalitate, având un golaveraj de 19–6.

Intrarea spectatorilor la meci e liberă.

FOTBAL, LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 17

18 martie, sâmbătă, 15.00, Stadion Olimpia-Daniel Prodan, Satu Mare

CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.