Puncte prețioase pierdute la Oradea

Start de primăvară cu stângul pentru echipa Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, după ce sâmbătă, în meciul etapei a 16-lea al ligii a 3-a elevii lui Tiberiu Csik au pierdut cu scorul de 2–1 la Oradea.

Deşi se părea, că jucătorii sătmăreni au o posesie mai bună la început de partidă și că vor reuși să impună ritmul, din păcate au lipsit ocazii clare în fața porții adverse. Iar bihorenii ne-au taxat și au macat la primul lor șut pe spațiul porții lui Iulian Anca Trip: în minutul 14 Alexandru Hosu a fost lansat cu o minge în adâncime, a trecut de Florin Mureșan și apoi l-a evitat și pe portarul nostru, și a trimis  mingea în poarta goală (1–0).

Peste câteva minute tot bihorenii au șansa de a marca doar că Anca Trip salvează miraculos cu o intervenție de senzație.

Prima repriză a mai adus încercările timide de egalare la șuturile pe spațiul porții trimise de Süveg Nándor.

Intrat după pauză, Zsiga Ervin a adus egalarea în minutul 57. Mijlocaşul sătmărean a şutat din lovitură liberă de la 17 metri, la firul ierbii, pe colțul portarului, și l-a surprins pe tânărul Radu Sebestian Bob (1–1).

Din păcate nu ne-am putut bucura prea mult pentru golul marcat, trei minute mai târziu bihorenii preluând din nou avantajul pe tabelă: după un corner executată în fața porții, Andrei Gal a trimis mingea cu capul în poartă, imparabil (2–1).

Nu s-a mai schimbat scorul, şi cu această înfrângere CSM Olimpia pierde o poziție în clasamentul seriei a 10-a.

Lupta a rămas strânsă în vârful clasamentului, după ce liderul de toamnă, Gloria Bistrița-Năsăud a pierdut la Zalău.

În acest fel FC Bihor a preluat şefia seriei, însă are doar două puncte avantaj în fața Gloriei şi Olimpiei.

În etapa a 17-a, pe data de 18 martie, de la ora 15 CSM Olimpia va juca acasă în compania echipei SCM Zalău.

De remarcat că  CSM Olimpia a fost însoțită la Oradea de un grup de peste 50 de suporteri inimoşi, care au cântat şi au susținut echipa noastră pe tot parcursul meciului.

FOTBAL, LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 16

FC Bihor Oradea – CSM Olimpia Satu Mare 2–1 (1–0)

Marcatori: Marius Hosu 14, Andrei Gal 60, respectiv Zsiga Ervin 57.

CSM Olimpia: Iulian Anca Trip – Alex Negrea, Florin Mureșan, Ciprin Brata, Adrian Ciul, Adrian Micaș (78. Gueye Mansour), Alexandru Mărieș (46. Zsiga Ervin), Adrian Bura (82. Raul Ziman), Hernando Orte Rodrigo, Baior Denis (78. Patrick Tamaș), Süveg Nándor (46. Denis Lazăr). Antrenor principal: Tiberiu Csik.

Un Comentariu la "Puncte prețioase pierdute la Oradea"

  1. Pingback: 12 martie 2023 Bihor - StoryDay

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.