CSM Olimpia dă startul sezonului de primăvară la Oradea

Perioada de pregătire de iarnă a luat sfârșit, sâmbătă se reiau întrecerile din Liga a 3-a fotbalistică cu meciurile etapei a 16-a. Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare ve juca în deplasare la Oradea în compania echipei FC Bihor.

În sezonul regular al ligii a 3-a se mai joacă trei etape, iar elevii antrenorului principal Tiberiu Csik au de disputat trei adevărate derby-uri. În următoarele trei week-end-uri CSM Olimpia, ocupanta locului 2 cu 32 de puncte, va întâlni echipele de pe locurile  3, 4 și 5.

Adversara de sâmbătă 11 martie e cu un punct în urma echipei noastre, și mai mult ca sigur, ca va dori o revansă după meciul din Satu Mare pierdut într-un mod dramatic: în tur, în partida organizată pe 8 octombrie.  CSM Olimpia a marcat de două ori în minutele de prelungiri, câștigând cu scorul de 4–3. Pentru CSM Olimpi  a fost un meci cu amintiri plăcute. Gueye Mansour a intrat în teren ca rezervă în minutul 84, după care a marcat de două ori în minutele 90 și 94, întorcând astfel scorul de la 2–3, la 4–3. Au fost primele reușite ale senegalezului în culorile galben-albastre ae lechipei Sătmarului.

Desigur, Mansour face parte și acuma din lotul sătmărean, și să sperăm, că va avea posibilitatea de a-și atăta și sâmbătă valoarea, pe care o are.

Vor lipsi însă din lot, din cauza problemelor de sănătate Barth Kevin, Barna Antal și Raphael Popovici, dar nu au prins lotul trei, din juniorii aduși în acestă iarnă: Rareș Oșan, Rareș Mureșan și Pop Nándor. Va lipsi și „veteranul” Svarczkopf István, și nu au fost convocați pentru această deplasare nici alți doi noi veniți, Ludovic Erhard și Ioan Gorba – cel din urmă stă o etapă din cauza cumulului de cartonașe.

FOTBAL LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 16

FC Bihor Oradea – CSM Olimpia Satu Mare

Sâmbătă, 15.00: Stadionul Iuliu Bodola, Oradea

Arbitru central: Kemenes Norbert (Baia Mare)

Asistenți: Radu Despa (Baia Mare), Cristian Gheorghe Mureșan (Cavnic).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.