Cupa Mărţişorului la Ardud

În organizarea și la inițiativa prof. Călin Șoimoșan și Daniel Botca, a Primăriei Ardud, a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” și a Asociației Sportive „Cetatea Ardud 800” va avea loc CUPA MĂRȚIȘORULUI la fotbal amatori, sâmbătă, 11 martie, la Sala de Sport din Ardud. Întocmai ca în fotbalul profesionist, formațiile de amatori se întrec atât în sistem campionat, cât și în cupă.

La această competiție s-au înscris echipele de amatori: Avântul Ardud, Smart Instal Team, Baba-Gelu, Prietenii Terebești, Colonia Ardud, Mădăras 2023, Centru Ardud, G.L.S. Beltiug, Frey Mob Ardud, Garajul Ardud.

Premiile competiției pentru echipele de fotbal câștigătoare sunt generoase ( premiul I – 1000 lei și 10 mingi de fotbal, premiul II- 500 lei și 10 halbe, premiul III – 300 lei și 10 șepci ) datorită sponsorilor Number-One Ardud, Smart Install Team, Frey Mob, Pizza- Kebab Ardud și  Botca Daniel I.F.

Competitia incepe la ora 08.00 să urmărească din tribune meciurile din cadrul competiției de la Ardud, Cupa Mărțișorului, să își încurajeze favoriții, iar după premierea câștigătorilor să se bucure de surprizele pregătite de organizatori, la locația Number One Ardud în ritmuri de muzică live.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.