Tentativă de asasinat în Cluj ! A intrat intenționat cu mașina în două persoane

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus arestarea lui Fodor Adam Damian, un bărbat din Răscruci, care este acuzat de tentativă de omor și două infracțiuni de distrugere.

Fodor a ajuns în Apahida, la un bloc de pe strada Republicii, unde a intrat cu mașina, un BMW de culoare neagră, în două persoane, un bărbat și o femeie.

Femeia a fost prinsă între mașină și un gard de protejare a spațiului verde, și a fost strivită. Victima a ajuns la spital unde a fost internată cu un diagnostic foarte grav, ruptură de bazin, și leziuni grave la organele interne.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Fodor Adam Damian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat …; distrugere, autoturismul marca Ford cu numărul de înmatriculare CJ 20 P**; distrugere – autoturismul marca Volkswagen cu numărul de înmatriculare CJ 10 D**; tulburarea ordinii şi liniştii publice … începând cu data de 27.02.2023 până la data de 28.03.2023”, se arată în mandatul de arestare, conform foaiatransilvana.ro.

După ce a lovit cele două persoane, BMW -ul negru a dispărut.

Se pare că ar fi vorba despre un asasinat comandat, fiind la mijloc recuperarea unei sume de bani.

Un Comentariu la "Tentativă de asasinat în Cluj ! A intrat intenționat cu mașina în două persoane"

  1. Pingback: 4 martie 2023 Cluj - StoryDay

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.