Gală de premiere. Mamele sărbătorite printr-o expoziţie (Foto)

Centrul Spiritual al Episcopiei Romano-Catolice Satu Mare, a gazduit vineri (3 martie) începând cu ora 17.00, festivitatea de  premiere a celor mai reușite lucrări din cadrul celei de a treia ediții a Concursului județean de creații plastice „Mama, primăvara mea”.

Concursul s-a adresat tuturor copiilor din învățământul primar sătmărean având ca temă proiecția imaginii celei mai dragi ființe, mama.

Dintre cele peste 400 de lucrări au fost selectate, pentru a fi premiate, un număr de 18 (câte 3 premii I, II, III, respectiv câte o mențiune I, II și III) la nivelul fiecărei clase.

Întreaga expoziție – o adevărata explozie de gânduri și culori, aflată în holul Centrului Spiritual al Episcopiei Romano-Catolice (situat în Satu Mare, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1), va putea fi vizitată de către publicul doritor și după premiere, timp de o săptămână.

Activitatea a fost coordonata de doamna inspector pentru învățământul primar, prof. Fărăgău Eva Ioana, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.