Autocar românesc, blocat la vamă, în Germania (Foto)

Bagajul a fost al unui unui pasager sârb care era, de asemenea, înarmat cu un cuțit. În timp ce verificau pasagerii unui autocar românesc de cursă lungă la punctul de control de frontieră de la Walserberg, ofițerii l-au observat pe sârbul de 28 de ani.

Pentru a stabili datele personale ale acestuia, ofițerii de poliție federală i-au cerut bărbatului să coboare din autocar. Acesta a luat cu el un bagaj și a susținut că bagajul său era complet. Cu toate acestea, atunci când ofițerii au verificat, alți pasageri au declarat în unanimitate că un rucsac depus în spatele scaunului bărbatului aparținea tot bărbatului de 28 de ani.

Cu toate acestea, în curând a devenit clar de ce pasagerul ar fi dorit să-și lase rucsacul în autobuz. Într-o pungă de plastic erau învelite 16 pachete de marijuana învelite în folie de plastic. Greutatea totală: 2,8 kilograme. Valoarea de stradă a drogurilor este de aproximativ 28.000 de euro.

În timpul percheziției bărbatului, poliția a găsit și un cuțit cu o singură mână, pe care bărbatul de 28 de ani îl purta în buzunarul pantalonilor. În plus, în bagajul său a fost găsit un permis de conducere total falsificat.

Presupusul curier de droguri a fost arestat temporar sub suspiciunea de import de stupefiante într-o cantitate deloc neglijabilă, având asupra sa un obiect periculos și de procurare de documente oficiale de identitate false. Biroul de Investigații Vamale din München este responsabil de anchetă.

Un Comentariu la "Autocar românesc, blocat la vamă, în Germania (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.